Notre Restaurant Remporte un prix Prestigieux

Beste klanten, vrienden en partners,

Wij hebben groot nieuws om met jullie te delen!

Wij zijn uiterst trots en vereerd om aan te kondigen dat onze groep, en meer specifiek ons restaurant “La Rose Blanche” drager van het solidaire en duurzame project ” Happy Roose”, de prestigieuze Prijs voor de Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming 2024, uitgereikt door Cap48 et la RTBF voor 900 bedrijfsleiders.

Deze erkenning viert onsengagement voor de mens en onze toewijding om een verschil te maken in ons vak. Bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Dankzij ons collectieve werk kunnen we inspireren en een positieve impact creëren. We blijven samenwerken voor een betere toekomst voor ons vak en de mensen die erbij betrokken zijn.

Bovendien La Rose La Blanche past ook in deze aanpak door middel van onze kaart, waarbij lokale producten en korte ketens worden geprefereerd. Onder onze partners willen we vooral de boerderij Nos Pilifs bedanken, waarmee we een groot partnerschap hebben voor al onze vestigingen, evenals de microproducenten zoals Van Gucht …enzovoort enzovoort.

Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen. Samen, ook al zijn we verschillend!

Met vriendelijke groet,

Mr Yves Deflandre Mr Olivier Barry
Co-CEO Co-CEO

Ms Ilhame Paloma

Sales & Marketing
Evenals alle teams van Accueil & Tradition en La Rose Blanche

Het beeld kondigt aan dat La Rose Blanche, een restaurant dat typische Belgische gerechten aanbiedt, is uitgeroepen tot